مهراد جم دوباره مجاز شد

مهراد جم دوباره مجاز شد

مهراد جم بعد از اتفاقات سالهای اخیر دوباره مجاز شد .

این خواننده خبرساز یکی دو سال اخیر، پس از حواشی فراوان و بیش از دو سال سکوت، بار دیگر مجوز فعالیت هایش را در ایران دریافت کرد.

جم دوباره مجاز شد - مهراد جم دوباره مجاز شد

«مهراد جم» که همکاری خبرساز اش با سایت های شرط بندی و مهاجرت از ایران و ازدواج پرحاشیه اش با «دنیا جهانبخت»، مدت ها خبر داغ رسانه ها بود، با دریافت مجوز رسمی برای انتشار جدیدترین تک آهنگ اش، بار دیگر به فضای رسمی موسیقی ایران باز خواهد گشت.

مسعود جهانی (تهیه کننده و مدیر هنری مهراد جم) شب گذشته در گفتگویی ویدیوی با بهمن بابازاده خبرنگار حوزه موسیقی خبر اخذ مجوز مهراد جم را تایید و اعلام کرد او به زودی فعالیت هایش را از سر خواهد گرفت.

چندی پیش تهیه کننده قبلی مهراد جم بازداشت شد و پس از آزادی، با انتشار یک استوری اعلام کرد که دیگر هیچ فعالیتی در حوزه موسیقی نخواهد داشت.
ادعاهای مختلفی نسبت به وی در بین اهالی موسیقی مطرح شده و او هرگز حاضر به پاسخگویی در این باره نشده است.


بر چسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.